Services.

Wil jij een oogverblindend ontwerp?

Van grafisch ontwerp tot een gepersonaliseerde website. De services van MEGANMEDIA zijn altijd op maat.

 

WEBDESIGN | GRAFISCH ONTWERP
DRUKWERK | LOGO | BUSINESSCARDS
MAGAZINES | FLYERS | LOOKBOOKS
LUXE NAAMBORDEN | BANNERS
AUTO BESTICKERING | CV DESIGN
GEBOORTEKAARTJES

Webdesign

MEGANMEDIA  ontwerpt en bouwt websites passend bij jou of je onderneming. Hier wordt WordPress voor gebruikt, zodat je na oplevering, indien gewenst, zelf je website kunt beheren.

Logo
Visitekaartjes

MEGANMEDIA verzorgt naast de online exposure van jouw bedrijf ook voor offline naamsbekendheid middels het ontwerpen van unieke visitekaartjes.

Drukwerk

Informatie over jezelf wil je als bedrijf zo veel mogelijk verspreiden. MEGANMEDIA ontwerpt en verzorgt daarom drukwerk op maat, passend bij het karakter van jou of je bedrijf. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, brochures, posters et cetera.

Flyers & Banners

Ready for attention?! Jouw bedrijf, jouw stijl en karakter, MEGANMEDIA zorgt ervoor dat je de aandacht trekt en extra opvalt! Jij geeft aan wat je wensen zijn, wij zorgen voor een uniek ontwerp en uitstekende kwaliteit.

CV Design

Een CV is belangrijker dan een sollicitatiebrief. Werkgevers kijken langer naar je CV dan naar je brief. Toch steken de meeste sollicitanten véél meer tijd in hun brief. MEGANMEDIA ontwerpt een onweerstaanbaar CV voor je.

Magazine / Lookbook

MEGANMEDIA verzorgt ook lookbooks en magazines. Met name in de retail is een goed lookbook onmisbaar. MEGANMEDIA zorgt ervoor dat jouw beeldmateriaal en content perfect naar voren komt, zodat je jouw bedrijf of merk sterk neer kunt zetten en een flinke indruk achterlaat bij je klanten!

Tekst schrijven

MEGANMEDIA werkt samen met Leanne Arts Copywriting. Want hoe mooi het plaatje ook is, om je doelgroep écht te raken is tekst nodig. Wil jij een tekst die retegoed is? Leanne gaat je ‘m geven. Vertel haar je verhaal en ze geeft het je precies in de juiste woorden terug. Samen met Leanne werk ik toe naar een eindproduct dat op alle fronten klopt. Geloof me, dit wil je meemaken.

Geboortekaartjes

Het ontwerpen van een geboortekaartje vind ik zó bijzonder! We kiezen samen de stijl die bij jullie past en ik maak jullie geboortekaartje helemaal eigen. Laat je verrassen door een uniek geboortekaartje.

Kleding bedrukken

Wil jij laten zien wie je bent als ondernemer en wat je doet samen met de rest van jouw team? MEGANMEDIA verzorgt bedrukking van bedrijfskleding, op die manier worden jij en je collega’s altijd herkend en stralen jullie samen professionaliteit en teamspirit uit!

Auto bestickering

MEGANMEDIA ontwerpt bestickering voor je auto, zodat je ook op de weg jouw bedrijf onder de aandacht brengt! De productie en het plaatsen van de bestickering wordt uiteraard ook door MEGANMEDIA verzorgd en wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Luxe naamborden

Op zoek naar een uniek, opvallend naambord voor jouw bedrijf? Met een goed oog voor stijl en kwaliteit ontwerpt MEGANMEDIA naamborden en laat deze voor je produceren zodat je daar zelf niets voor hoeft te doen! Zowel qua maatvoering als ontwerp en materiaalkeuze kan alles afgestemd worden op jouw wensen.

Portfolio.

Trots op mijn werk. En niet zo’n beetje ook.

Let's see!

Portfolio.

Trots op mijn werk. En niet zo’n beetje ook.

Let's see!